Start je dag met een fietsrit!


…de nacht sluipt weg de lucht verbleekt … de schimmen vluchten zwijgend … en aan de verre horizon begint de zon te stijgen

Met dit liedje van Zjef Vanuytsel cruise ik, op mijn elektrische fiets (Specialized Vado), al enkele weken ‘s morgens naar het werk.
Ondertussen al 1400km op de teller, meestal met de fietskar erachter. Eerst naar de crèche en vervolgens naar het werk, goed voor een 16km. Perfect!

Zalig om zo te met de haren in de wind ‘s morgens naar ‘t werk te rijden. Deze tijd van het jaar is prachtig, herfst, kleuren en geuren… gewoon super!


Begonnen met enkele foto’s te nemen onderweg, gaf me het idee om nog eens een blogpost te schrijven.
Ondertussen zijn het al heel wat foto’s geworden. Als je de foto’s aan het overlopen bent, merk je hoe we stilletjesaan vaarwel zeggen tegen de zomer.

Zoals de meeste zeggen, genieten van de kleine dingen rondom je!

Alle foto’s zijn genomen met een simpele iPhone SE. Niets fancy, gewoon goed rondkijken en … vergeet niet te genieten.

Voila, genoeg gezeverd, hier de foto’s:


 

Herfst…

Stilletjes aan sluipt dat guur herfstweer weer ons land binnen. Ook nu de klok een uurtje verder is gedraaid, komen de avonden verdomd snel.

Nog even en dan kan je fiets aan zijn kort winterslaapje beginnen. Maar alvorens de winter in te gaan, hier nog enkele fijne plaatjes genomen tijdens mijn ritjes van en naar het werk! Dank je wel natuur!